Βάπτιση

Η βάπτιση του παιδιού σας !!!

Η πρώτη εκδήλωση που παίρνει μέρος η μικρή σας πριγκίπισσα ή ο μικρός σας πρίγκιπας ! Είναι μία στιγμή γεμάτη συγκίνηση για όλους .

Η βάπτιση είναι μια εκδήλωση που πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Είναι αφιερωμένη σε αυτά.
Επιθυμείτε τη Κρητική παραδοσιακή βάπτιση , επιθυμείτε κάτι διαφορετικό ;
Με χαρά σχεδιάζουμε και δίνουμε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εκδήλωση , ένα ξεχωριστό party heroes γεμάτο δραστηριότητες , happening και εκπλήξεις για τους μικρούς μας ήρωες.
Μία εκδήλωση γεμάτη κέφι , διασκέδαση φωνές και χαμόγελα παιδιών.

Γεύσεις
Επιλέξτε ανάμεσα σε αρχοντικές Κρητικές γεύσεις και παιδικές λιχουδιές για τα αγγελούδια σας . Επιλέξτε το μενού τις αρεσκείας σας ή ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μενού της εκδήλωσης σας σε προσιτές τιμές.

Μουσική
Για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα της κάθε εκδήλωσης, διαθέτουμε πλήρες ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας , για να καλύψουμε εκδηλώσεις μεγάλων απαιτήσεων.
Έτσι ο πελάτης μας, έχει την δυνατότητα να επιλέξει το μουσικό λαϊκό ή κρητικό σχήμα ή dj, ακόμα και έναν επώνυμο καλλιτέχνη, της αρεσκείας του.
Ο χώρος μας , διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης , στην οποία προβάλουμε το υλικό που επιθυμείτε , κατά τον χρόνο αναμονής , πριν την είσοδο σας στην αίθουσα.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , μετά την είσοδο σας στο χώρο , η οθόνη θα προβάλει εσάς και τους προσκεκλημένους σας που βρίσκονται στην πίστα, για καλύτερη και πιο ξεκούραστη ορατότητα προς τους καθήμενους προσκεκλημένους .
Η προβολή της πίστας , θα καταγράφεται σε dvd και θα την έχετε δώρο για το αρχείο της βάπτισης του παιδιού σας.

Παιδότοπος
Χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος για την διασκέδαση των παιδιών.
Η αίθουσα του παιδότοπου χωρίζεται σε δύο μέρη. Στον περιφραγμένο για τα πολύ μικρά παιδιά και τον ελεύθερο όπου γίνονται και οι περισσότερες δραστηριότητες . Εκεί τα παιδιά διασκεδάζουν και ξεφαντώνουν τρελά , με τους μουσικούς ρυθμούς. Εμείς τον ονομάζουμε παιδόκοσμο!!Leave a Comment