Χώροι

Αίθουσες εστίασης

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε , δύο νέες ανακαινισμένες αίθουσες εστίασης , την Μικρή Άνοδο χωρητικότητας 400 ατόμων και την Άνοδο 1000 ατόμων αντίστοιχα,
κατάλληλες για να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση.
Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, οι δύο αίθουσες μεταμορφώνονται σε μία και συνολικά μπορούμε να φιλοξενήσουμε εκδήλωση 1500 ατόμων.

Διαθέτουμε τραπέζια δείπνου και ροτόντες για την εκδήλωση σας , διακοσμημένα με εκρού και λευκές αποχρώσεις , χρώματα παλ, δίνοντας ρομαντισμό στο γάμο σας..
Στην διάθεση σας , να διακοσμήσετε, να διαμορφώσετε το χώρο , όπως έχετε ονειρευτεί την πιο όμορφη στιγμή, της ζωής σας.
Ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός , είναι η τελευταία σημαντική πινελιά στην εκδήλωση σας.

Το εκκλησάκι μας

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στολίζει το προαύλιο του χώρο μας, για την τέλεση των μυστηρίων του γάμου και τις βάπτισης.
Το λευκό χρώμα, τα μπλε νησιώτικά παράθυρα, αναδύουν την καλοκαιρινή μας διάθεση.
Η θέση του, είναι μπροστά στην είσοδο της Μικρής Ανόδου , στο πιο ψηλό σημείο του εξωτερικού χώρου, με θέα την περιοχή του Γαζίου.

Find more WordPress Themes and Plugins with dlwpthemes.com.

Το ξύλινο δάπεδο που αγκαλιάζει τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, μας δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης αψίδας για μοναδικές ιδέες διακόσμησης αλλά και φωτογράφισης.
Σε επιλεγμένο σημείο στην εκκλησία , θα υπάρχει καλωσόρισμα , για να έχουν οι καλεσμένοι σας , μια ευχάριστη αναμονή πριν ή κατά την διάρκεια του μυστήριου.
Ο εξωτερικός χώρος , τα κόκκινα χαλιά , τα δέντρα , ο φωτισμός ολοκληρώνουν την εικόνα , για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής … το ιερό δέσιμο με τον σύντροφο σας,
εν όψη θεού και ανθρώπου ή την βάπτιση του παιδιού σας.

Παιδότοπος

Ο παιδόκοσμος της Ανόδου , για τους μικρούς μας φίλους !!!
Χώρος, κατάλληλος διαμορφωμένος για την ασφάλεια και την διασκέδαση των παιδιών , με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.
Το φουσκωτό κάστρο , τα επιτραπέζια, τα παιχνίδια γνώσεων, η ζωγραφική είναι μερικές από τις δραστηριότητες που διασκεδάζουν τα παιδιά.
Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας , κολυμπούν στην πισίνα με τα μπαλάκια .
Στο παιδότοπο θα βρείτε χώρο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες και ελεύθερο παιχνίδι. Η ανιματέρ μπορεί να διασκεδάσει, τα παιδιά με άνεση και να παίξει μαζί τους δημιουργικά.

Πάρκινγκ

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν πάρκινγκ για την ασφάλεια των αυτοκινήτων των καλεσμένων σας, όπως και προσωπικό για καλύτερη εξυπηρέτηση παρκαρίσματος
κατά την άφιξη τους , στο χώρο μας.Leave a Comment